Светската банка предвидува забавување на економскиот раст во Европа и Централна Азија - А1он
Почетна Економија Светската банка предвидува забавување на економскиот раст во Европа и Централна Азија
Економија

Светската банка предвидува забавување на економскиот раст во Европа и Централна Азија

05/04/2019 - 15:07 123 прегледи
Светската банка предвидува забавување на економскиот раст во Европа и Централна Азија