Националната дебата за излез од кризата со „жолтите елеци“ во Франција чини 12 милиони евра - А1он
Почетна Свет Националната дебата за излез од кризата со „жолтите елеци“ во Франција чини 12 милиони евра
Свет

Националната дебата за излез од кризата со „жолтите елеци“ во Франција чини 12 милиони евра

04/04/2019 - 20:36 32 прегледи
Националната дебата за излез од кризата со „жолтите елеци“ во Франција чини 12 милиони евра