Завршија подготовките на турската армија за офанзива во северна Сирија - А1он
Почетна Регион Завршија подготовките на турската армија за офанзива во северна Сирија
Регион

Завршија подготовките на турската армија за офанзива во северна Сирија

04/04/2019 - 17:40 606 прегледи
Завршија подготовките на турската армија за офанзива во северна Сирија