Извештај: Пилотите на „Етиопијан ерлајнс“ ги следеле процедурите - А1он
Почетна Свет Извештај: Пилотите на „Етиопијан ерлајнс“ ги следеле процедурите
Свет

Извештај: Пилотите на „Етиопијан ерлајнс“ ги следеле процедурите

04/04/2019 - 13:30 217 прегледи
Извештај: Пилотите на „Етиопијан ерлајнс“ ги следеле процедурите