Помпео ја предупреди Турција од разорни последици од еднострана воена акција во Сирија - А1он
Почетна Свет Помпео ја предупреди Турција од разорни последици од еднострана воена акција во Сирија
Свет

Помпео ја предупреди Турција од разорни последици од еднострана воена акција во Сирија

04/04/2019 - 11:07 299 прегледи
Помпео ја предупреди Турција од разорни последици од еднострана воена акција во Сирија