Пилотите на паднатиот авион на „Етиопијан ерлајнс“ ја почитувале процедурата за итни случаи - А1он
Почетна Свет Пилотите на паднатиот авион на „Етиопијан ерлајнс“ ја почитувале процедурата за итни случаи
Свет

Пилотите на паднатиот авион на „Етиопијан ерлајнс“ ја почитувале процедурата за итни случаи

03/04/2019 - 13:36 150 прегледи
Пилотите на паднатиот авион на „Етиопијан ерлајнс“ ја почитувале процедурата за итни случаи