ВИДЕО: За директорот на ЕЛЕМ систематизацијата е интерен документ, но според законот мора да е јавно објавен - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: За директорот на ЕЛЕМ систематизацијата е интерен документ, но според законот мора да е јавно објавен
Актуелно

ВИДЕО: За директорот на ЕЛЕМ систематизацијата е интерен документ, но според законот мора да е јавно објавен

03/04/2019 - 13:16 368 прегледи
ВИДЕО: За директорот на ЕЛЕМ систематизацијата е интерен документ, но според законот мора да е јавно објавен