(ВИДЕО) Стоилковски: По нулата дадена како оценка од Германија, Зоран Заев ќе увезувал работна сила од други земји - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стоилковски: По нулата дадена како оценка од Германија, Зоран Заев ќе увезувал работна сила од други земји
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: По нулата дадена како оценка од Германија, Зоран Заев ќе увезувал работна сила од други земји

01/04/2019 - 13:56 424 прегледи
(ВИДЕО) Стоилковски: По нулата дадена како оценка од Германија, Зоран Заев ќе увезувал работна сила од други земји