Мицкоски во јавноста за Македонија, а во амандманите за СЈО секаде пишува Северна Македонија - А1он
Почетна Актуелно Мицкоски во јавноста за Македонија, а во амандманите за СЈО секаде пишува Северна Македонија
Актуелно

Мицкоски во јавноста за Македонија, а во амандманите за СЈО секаде пишува Северна Македонија

28/03/2019 - 17:44 7,292 прегледи
Мицкоски во јавноста за Македонија, а во амандманите за СЈО секаде пишува  Северна Македонија