Новото уставно име може да биде внесено во учебниците уште во следната школска година - А1он
Почетна Македонија Новото уставно име може да биде внесено во учебниците уште во следната школска година
Македонија

Новото уставно име може да биде внесено во учебниците уште во следната школска година

27/03/2019 - 14:40 167 прегледи
Новото уставно име може да биде внесено во учебниците уште во следната школска година