Македонски репрезентативци, членови на „Д Стронгест & РУТС БЏЏ“ на „MASTER BJJ OPEN“ во Белград освоија 5 медали - А1он
Почетна Спорт Македонски репрезентативци, членови на „Д Стронгест & РУТС БЏЏ“ на „MASTER BJJ OPEN“ во Белград освоија 5 медали
Спорт

Македонски репрезентативци, членови на „Д Стронгест & РУТС БЏЏ“ на „MASTER BJJ OPEN“ во Белград освоија 5 медали

26/03/2019 - 14:56 51 прегледи
Македонски репрезентативци, членови на „Д Стронгест & РУТС БЏЏ“ на „MASTER BJJ OPEN“ во Белград освоија 5 медали