Канада и даде азил на жената која му помогна на Сноуден да се скрие - А1он
Почетна Свет Канада и даде азил на жената која му помогна на Сноуден да се скрие
Свет

Канада и даде азил на жената која му помогна на Сноуден да се скрие

26/03/2019 - 08:38 239 прегледи
Канада и даде азил на жената која му помогна на Сноуден да се скрие