Голем пожар кај селото Ротино, се бараат авиони за гаснење на огнот - А1он
Почетна Македонија Голем пожар кај селото Ротино, се бараат авиони за гаснење на огнот
Македонија

Голем пожар кај селото Ротино, се бараат авиони за гаснење на огнот

25/03/2019 - 18:38 827 прегледи
Голем пожар кај селото Ротино, се бараат авиони за гаснење на огнот