Седум кандидати за двајца технички експерти во комисијата за надзор на следењето комуникации - А1он
Почетна Македонија Седум кандидати за двајца технички експерти во комисијата за надзор на следењето комуникации
Македонија

Седум кандидати за двајца технички експерти во комисијата за надзор на следењето комуникации

25/03/2019 - 12:47 68 прегледи
Седум кандидати за двајца технички експерти во комисијата за надзор на следењето комуникации