Општината реши да се урне дивоградбата кај Чинарот, „непознатиот“ бизнисмен и натаму си гради - А1он
Почетна Македонија Општината реши да се урне дивоградбата кај Чинарот, „непознатиот“ бизнисмен и натаму си гради
Македонија

Општината реши да се урне дивоградбата кај Чинарот, „непознатиот“ бизнисмен и натаму си гради

25/03/2019 - 12:49 5,237 прегледи
Општината реши да се урне дивоградбата кај Чинарот, „непознатиот“ бизнисмен и натаму си гради