ВИДЕО: Вучиќ се расплака додека му се обраќаше на човекот кој во бомбардирањето ги изгубил двете раце - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Вучиќ се расплака додека му се обраќаше на човекот кој во бомбардирањето ги изгубил двете раце
Актуелно

ВИДЕО: Вучиќ се расплака додека му се обраќаше на човекот кој во бомбардирањето ги изгубил двете раце

25/03/2019 - 10:56 8,244 прегледи
ВИДЕО: Вучиќ се расплака додека му се обраќаше на човекот кој во бомбардирањето ги изгубил двете раце