До 2025 година, околу 3,5 милијарди луѓе ќе се соочат со недостиг на питка вода - А1он
Почетна Свет До 2025 година, околу 3,5 милијарди луѓе ќе се соочат со недостиг на питка вода
Свет

До 2025 година, околу 3,5 милијарди луѓе ќе се соочат со недостиг на питка вода

25/03/2019 - 10:45 87 прегледи
До 2025 година, околу 3,5 милијарди луѓе ќе се соочат со недостиг на питка вода