Норвешкиот крузер „Викинг скај“ пристигна во пристаништето во Молде - А1он
Почетна Свет Норвешкиот крузер „Викинг скај“ пристигна во пристаништето во Молде
Свет

Норвешкиот крузер „Викинг скај“ пристигна во пристаништето во Молде

24/03/2019 - 18:44 900 прегледи
Норвешкиот крузер „Викинг скај“ пристигна во пристаништето во Молде