Свештениците вршат водосвет во домовите на граѓаните во Пијанец - А1он
Почетна Македонија Свештениците вршат водосвет во домовите на граѓаните во Пијанец
Македонија

Свештениците вршат водосвет во домовите на граѓаните во Пијанец

24/03/2019 - 09:41 63 прегледи
Свештениците вршат водосвет во домовите на граѓаните во Пијанец