Француските војници добија право да пукаат врз учесниците на протестот на „жолтите елеци“ - А1он
Почетна Актуелно Француските војници добија право да пукаат врз учесниците на протестот на „жолтите елеци“
Актуелно

Француските војници добија право да пукаат врз учесниците на протестот на „жолтите елеци“

22/03/2019 - 16:58 818 прегледи
Француските војници добија право да пукаат врз учесниците на протестот на „жолтите елеци“