Скоро две милијарди возрасни луѓе во светот страдаат од прекумерна тежина - А1он
Почетна МагазинЗдравје Скоро две милијарди возрасни луѓе во светот страдаат од прекумерна тежина
Здравје

Скоро две милијарди возрасни луѓе во светот страдаат од прекумерна тежина

23/03/2019 - 07:30 99 прегледи
Скоро две милијарди возрасни луѓе во светот страдаат од прекумерна тежина