Демонстрантите од пред албанскиот Парламент се префрлија пред полицијата во Тирана - А1он
Почетна Регион Демонстрантите од пред албанскиот Парламент се префрлија пред полицијата во Тирана
Регион

Демонстрантите од пред албанскиот Парламент се префрлија пред полицијата во Тирана

21/03/2019 - 16:33 152 прегледи
Демонстрантите од пред албанскиот Парламент се префрлија пред полицијата во Тирана