Кремљ: Американските бомбардери над неутралните води на Балтичко Море создаваат тензии - А1он
Почетна Свет Кремљ: Американските бомбардери над неутралните води на Балтичко Море создаваат тензии
Свет

Кремљ: Американските бомбардери над неутралните води на Балтичко Море создаваат тензии

21/03/2019 - 14:54 175 прегледи
Кремљ: Американските бомбардери над неутралните води на Балтичко Море создаваат тензии