Спирцис: Грција ќе постави табли со новото име, аеродромот во Солун останува „Македонија“ - А1он
Почетна Регион Спирцис: Грција ќе постави табли со новото име, аеродромот во Солун останува „Македонија“
Регион

Спирцис: Грција ќе постави табли со новото име, аеродромот во Солун останува „Македонија“

21/03/2019 - 14:50 594 прегледи
Спирцис: Грција ќе постави табли со новото име, аеродромот во Солун останува „Македонија“