Владата и општините заедно ќе го решаваат проблемот со поплавите во Полошко - А1он
Почетна Македонија Владата и општините заедно ќе го решаваат проблемот со поплавите во Полошко
Македонија

Владата и општините заедно ќе го решаваат проблемот со поплавите во Полошко

21/03/2019 - 14:50 149 прегледи
Владата и општините заедно ќе го решаваат проблемот со поплавите во Полошко