Во Дебарско контролирани 13 возила што вршат јавен превоз на патници, не се констатирани неправилности - А1он
Почетна Македонија Во Дебарско контролирани 13 возила што вршат јавен превоз на патници, не се констатирани неправилности
Македонија

Во Дебарско контролирани 13 возила што вршат јавен превоз на патници, не се констатирани неправилности

21/03/2019 - 13:06 43 прегледи
Во Дебарско контролирани 13 возила што вршат јавен превоз на патници, не се констатирани неправилности