Се поставува кровна конструкција на дивоградбата кај Чинарот, Општината утре ќе постапува - А1он
Почетна Македонија Се поставува кровна конструкција на дивоградбата кај Чинарот, Општината утре ќе постапува
Македонија

Се поставува кровна конструкција на дивоградбата кај Чинарот, Општината утре ќе постапува

21/03/2019 - 12:54 1,254 прегледи
Се поставува кровна конструкција на дивоградбата кај Чинарот, Општината утре ќе постапува