Свечена литија со иконата на пресвета Богородица „Брзопослушничка“ во Струмица - А1он
Почетна Македонија Свечена литија со иконата на пресвета Богородица „Брзопослушничка“ во Струмица
Македонија

Свечена литија со иконата на пресвета Богородица „Брзопослушничка“ во Струмица

21/03/2019 - 10:39 80 прегледи
Свечена литија со иконата на пресвета Богородица „Брзопослушничка“ во Струмица