Вкупно 1.781 граѓани ќе гласаат во 32 ДКП-а, најголем број во Венеција, Љубљана и Париз - А1он
Почетна Македонија Вкупно 1.781 граѓани ќе гласаат во 32 ДКП-а, најголем број во Венеција, Љубљана и Париз
Македонија

Вкупно 1.781 граѓани ќе гласаат во 32 ДКП-а, најголем број во Венеција, Љубљана и Париз

21/03/2019 - 10:39 65 прегледи
Вкупно 1.781 граѓани ќе гласаат во 32 ДКП-а, најголем број во Венеција, Љубљана и Париз