MТСП: Воведуваме надоместок и за жените со обострана ампутација на дојка - А1он
Почетна Македонија MТСП: Воведуваме надоместок и за жените со обострана ампутација на дојка
Македонија

MТСП: Воведуваме надоместок и за жените со обострана ампутација на дојка

21/03/2019 - 10:33 202 прегледи
MТСП: Воведуваме надоместок и за жените со обострана ампутација на дојка