Анагностопулу: Грчкиот Парламент наскоро ќе ја ратификува спогодбата за отворање граничен премин кај Преспа - А1он
Почетна Регион Анагностопулу: Грчкиот Парламент наскоро ќе ја ратификува спогодбата за отворање граничен премин кај Преспа
Регион

Анагностопулу: Грчкиот Парламент наскоро ќе ја ратификува спогодбата за отворање граничен премин кај Преспа

21/03/2019 - 10:41 118 прегледи
Анагностопулу: Грчкиот Парламент наскоро ќе ја ратификува спогодбата за отворање граничен премин кај Преспа