ЕУ Самит: Земјите членки ќе одлучуваат за одложување на Брегзит - А1он
Почетна Свет ЕУ Самит: Земјите членки ќе одлучуваат за одложување на Брегзит
Свет

ЕУ Самит: Земјите членки ќе одлучуваат за одложување на Брегзит

21/03/2019 - 08:52 35 прегледи
ЕУ Самит: Земјите членки ќе одлучуваат за одложување на Брегзит