(ВИДЕО) Џамтоски: Заев вети дека ќе се стопира изградбата на минарето - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Џамтоски: Заев вети дека ќе се стопира изградбата на минарето
Видео

(ВИДЕО) Џамтоски: Заев вети дека ќе се стопира изградбата на минарето

20/03/2019 - 14:11 3,030 прегледи
(ВИДЕО) Џамтоски: Заев вети дека ќе се стопира изградбата на минарето