Петровиќ: Денешниот напад е последица на кампањата од Приштина и Белград против мене - А1он
Почетна Регион Петровиќ: Денешниот напад е последица на кампањата од Приштина и Белград против мене
Регион

Петровиќ: Денешниот напад е последица на кампањата од Приштина и Белград против мене

20/03/2019 - 14:55 234 прегледи
Петровиќ: Денешниот напад е последица на кампањата од Приштина и Белград против мене