ВИДЕО: За „Маѓар телеком“ сè е договарано на повисоко ниво, тврди адвокатот на обвинетитот Ролф Плат - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: За „Маѓар телеком“ сè е договарано на повисоко ниво, тврди адвокатот на обвинетитот Ролф Плат
Актуелно

ВИДЕО: За „Маѓар телеком“ сè е договарано на повисоко ниво, тврди адвокатот на обвинетитот Ролф Плат

20/03/2019 - 13:52 702 прегледи
ВИДЕО: За „Маѓар телеком“ сè е договарано на повисоко ниво, тврди адвокатот на обвинетитот Ролф Плат