Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење - А1он
Почетна Економија Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење
Економија

Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење

20/03/2019 - 14:05 73 прегледи
Одобрен проектот „Регионален и локален развој“ од ИПА 2 за поефикасно локалното владеење