Косовскиот политичар Слободан Петровиќ нападнат од членови на Српската листа - А1он
Почетна Регион Косовскиот политичар Слободан Петровиќ нападнат од членови на Српската листа
Регион

Косовскиот политичар Слободан Петровиќ нападнат од членови на Српската листа

20/03/2019 - 13:09 131 прегледи
Косовскиот политичар Слободан Петровиќ нападнат од членови на Српската листа