Во Косово невработени 31,4 отсто од работоспособното население - А1он
Почетна Регион Во Косово невработени 31,4 отсто од работоспособното население
Регион

Во Косово невработени 31,4 отсто од работоспособното население

20/03/2019 - 13:04 78 прегледи
Во Косово невработени 31,4 отсто од работоспособното население