МТСП: Се очекува социјалната реформа пратениците да ја изгласаат до крајот на март - А1он
Почетна Македонија МТСП: Се очекува социјалната реформа пратениците да ја изгласаат до крајот на март
Македонија

МТСП: Се очекува социјалната реформа пратениците да ја изгласаат до крајот на март

20/03/2019 - 11:41 46 прегледи
МТСП: Се очекува социјалната реформа пратениците да ја изгласаат до крајот на март