Нервирал луѓе со графити во чест на Трамп, полицијата му поставила „стапица” - А1он
Почетна Свет Нервирал луѓе со графити во чест на Трамп, полицијата му поставила „стапица”
Свет

Нервирал луѓе со графити во чест на Трамп, полицијата му поставила „стапица”

20/03/2019 - 09:23 278 прегледи
Нервирал луѓе со графити во чест на Трамп, полицијата му поставила „стапица”