На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште - А1он
Почетна Македонија На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште
Македонија

На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште

20/03/2019 - 09:04 60 прегледи
На регионалниот пат Неготино-Лакавица реконструкција на мостот кај село Пепелиште