(Видео) Заев: Целосно сме подготвени да ги прифатиме обврските и одговорностите што ќе ги донесе полноправното членство во НАТО - А1он
Почетна Македонија (Видео) Заев: Целосно сме подготвени да ги прифатиме обврските и одговорностите што ќе ги донесе полноправното членство во НАТО
Македонија

(Видео) Заев: Целосно сме подготвени да ги прифатиме обврските и одговорностите што ќе ги донесе полноправното членство во НАТО

19/03/2019 - 20:59 137 прегледи
(Видео) Заев: Целосно сме подготвени да ги прифатиме обврските и одговорностите што ќе ги донесе полноправното членство во НАТО