Видео: Хан и Могерини со пофалби, но и со потсетување дека не се завршени обврските - А1он
Почетна Македонија Видео: Хан и Могерини со пофалби, но и со потсетување дека не се завршени обврските
Македонија

Видео: Хан и Могерини со пофалби, но и со потсетување дека не се завршени обврските

19/03/2019 - 20:43 267 прегледи
Видео: Хан и Могерини со пофалби, но и со потсетување дека не се завршени обврските