Заев во НАТО се заложи дека до 2024 Македонија ќе одвои два отсто од БДП за одбраната - А1он
Почетна Македонија Заев во НАТО се заложи дека до 2024 Македонија ќе одвои два отсто од БДП за одбраната
Македонија

Заев во НАТО се заложи дека до 2024 Македонија ќе одвои два отсто од БДП за одбраната

19/03/2019 - 19:41 103 прегледи
Заев во НАТО се заложи дека до 2024 Македонија ќе одвои два отсто од БДП за одбраната