Наследник си го бара плацот кај Чинарот кој Општината го издава како летна тераса - А1он
Почетна Актуелно Наследник си го бара плацот кај Чинарот кој Општината го издава како летна тераса
Актуелно

Наследник си го бара плацот кај Чинарот кој Општината го издава како летна тераса

19/03/2019 - 16:05 3,069 прегледи
Наследник си го бара плацот кај Чинарот кој Општината го издава како летна тераса