Вуцис: Оптимист сум дека грчкиот народ наскоро ќе ја разбере позитивната порака од Договорот од Преспа - А1он
Почетна Регион Вуцис: Оптимист сум дека грчкиот народ наскоро ќе ја разбере позитивната порака од Договорот од Преспа
Регион

Вуцис: Оптимист сум дека грчкиот народ наскоро ќе ја разбере позитивната порака од Договорот од Преспа

19/03/2019 - 12:07 204 прегледи
Вуцис: Оптимист сум дека грчкиот народ наскоро ќе ја разбере позитивната порака од Договорот од Преспа