79 проценти од Србите против членство во НАТО - А1он
Почетна Регион 79 проценти од Србите против членство во НАТО
Регион

79 проценти од Србите против членство во НАТО

19/03/2019 - 11:49 148 прегледи
79 проценти од Србите против членство во НАТО