Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“ - А1он
Почетна Регион Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“
Регион

Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“

19/03/2019 - 10:29 324 прегледи
Спираки: Кина одбила барање на грчка компанија за употребата на терминот „македонско“