САД: Во буџетот за 2020 помалку пари за РСЕ и Гласот на Америка и укинување на три сервиси - А1он
Почетна Свет САД: Во буџетот за 2020 помалку пари за РСЕ и Гласот на Америка и укинување на три сервиси
Свет

САД: Во буџетот за 2020 помалку пари за РСЕ и Гласот на Америка и укинување на три сервиси

19/03/2019 - 08:37 82 прегледи
САД: Во буџетот за 2020 помалку пари за РСЕ и Гласот на Америка и укинување на три сервиси