Пентагон предлага жртвување на воена инфраструктура поради ѕидот - А1он
Почетна Свет Пентагон предлага жртвување на воена инфраструктура поради ѕидот
Свет

Пентагон предлага жртвување на воена инфраструктура поради ѕидот

19/03/2019 - 08:35 99 прегледи
Пентагон предлага жртвување на воена инфраструктура поради ѕидот